Thursday, February 11, 2010

Super Junior! I love them!


Bermula kisahnya..

Selepas SPM saya bosan tersangat bosan hingga timbul perasaan inginkan cinta. Timbul perasaan inginkan seseorang sebagai pengubat rindu penawar di hati pengetawa. Dan akhirnya saya search kat google. Saya tekan "Saya mahu pakwe" dekat google. Tup tap keluarlah..

SUPER JUNIOR!

Mula mula tu google tanya nak pakwe yang macam mana. Then I cakap I nak pakwe yang ada killer smile.

Jeng jeng terus google bagi result kim kibum. And its true! Kim Kibum ada killer smile. Cuba tengok dia smile. Saya tak sampai hati ouh nak tengok dia smile. Takut gugur jantung. Elak jantung tu bertukar tempat dengan lutut je kang. Haihh gorgeous gilee kibum senyum!!

Then saya kata lagi saya nak boyfriend yang cool jek. Again resultnya kim kibum! Hahaha sumpah memang cool gila. Google siap tunjuk bukti.Youtube telah kemukakan buktinya di mana kibum masih tampak cool walaupun dia lompat paling pendek dengan 2m 20cm je. Still tersenyum dengan gorgeousnya. And masa dia arm wrestle dengan sungmin, walaupun dia kalah but stil.. Tersenyum dengan cool dan gorgeousnya. HAHAHA. Semua ini boleh dilihat dalam super junior exploration human body.


And then saya mintak gesture man. Google bagi result "Choi Shiwon the gesture man". OMG dia memang gesture man. Google dah kemukakan bukti dengan tunjuk video video seperti yang terdapat di youtube. Boleh mintak bukti dekat I nanti okeh, Haha. Tapi Choi Shiwon nih I suke tang lips dia. Unik gila macam lips joker dalam cerita batman. HAHA. And Choi Shiwon ada satu attitude tambahan yang menarik dada I untuk sukakan dia. That is he is GENTLEMAN, KUAT AGAMA dan juga seorang ATHLETE. Wow memang idaman I nihh!

Saya juga mahukan lelaki yang nakal dan kelakar. Google sekali lagi memberikan yang terbaik dengan mengemukakan result "Heechul and Kim Youngwoon". Memandangkan nama kim youngwoon tuh panjang sangat I pun bagi lah nama manja dekat dia iaitu Kangin. Hah simple dan tampak manja. HAHA. Heechul ada sikit bad temper dan kangin ada sikit tough dan ganas. tapi I suke tuh. Memang ciri idaman, baru mencabar realtionship tuh, HAHA.

Saya cakap kat google lagi "Ada tak lelaki yang dia soft spoken then lembut tapi taklah sotong. Ada tak?" Wahh google memang tak pernah hampakan I. Dia kata, "Ada ada. Ni dia" sambil menunjukkan muka lelaki kacak. I difahamkan oleh google nama dia sungmin. Ahh I dah tengok dah gaya dia cakap and gaya dia.. Lembut dan sungguh soft spoken. Baik sangat. Hah yang ni pun type laki idaman I nih. Sekali tengok bisa cair I dengan dia. Alalalala comelnyee sungmin!

Kemudian tuh I mintak lelaki yang matanya sepet sesepet mungkin selain ituh sikap dia penuh keslamberan dan comel hingga mengundang deraian tawa. Cuba teka siapa? Siapa siapa? hee google cakap "Yesung lah ornag yang paling tepat" Auhh betul woh! Mata dia memang sepet hinggakan tampak sungguh comel secomel comelnya. Then dia sungguh slamber dan comel. Muka dia selalu main peranan. Dia suka buat muka over poyo! So memang lawak nak mam disamping terselit kecomelan di sebalik poyo tuh. I loikee! HAHA.


Lagi satu I suke lelaki bibir tebal. Haha. Tak lah tebal sangat tapi cukuplah sederhana tebal tak nipis sangat gitu. Hah nampak comel comel je bibir tuh. Google pun kenalkan I dekat kyuhyun. Auu bibir dia memang menepati citarasa I. Dia pun suara sedab sangat kalau nyanyi. Plus orangnya sangat baik walaupun pendiam sikit kadang kadang dia tunjuk taring kelakar dia tuh, Haha.


I jugak suka dekat orang yang pandai masak. Haaa google cakap Hankyung dengan ryeowook pandai masak! Wahh serious? Haah hankyung tu lagi lagi beijing fried rice. Bukan tu jeh tau. Hankyung ni jenis yang responsible sangat. Bangun awal, gentle, baik hati than tampak cool atau mungkin pendiam. tapi still kelakar jugak lah. Auhh I memang suke type lelaki macamnih. Idaman malaya tau. Ops silap. Idaman korea, HAHA. Suka body hankyung. Memang empuk gituh dengan tangan yang berketak dan ada six pack. Auu very perfect you. Haha.


Ryewook pulak bukan je pandai masak malah ala baby face gituu. Tersangat comel dengan ketinggian yang cukup comel. Okeh selama ni kalau nampak dia tinggi tu ternyata high heels dalam kasut yang macam eunhyuk pakai tuh, Haha.Suara dia pun macam nyaring nyaring comel ahh sungguh menawan hati limpa jantung osephagus semua organ organ dalaman badan, waduh.
Saya juga suka lelaki yang pandai dance. Pilihannya tak lain tak bukan. Google kenalkan saya kat Eunhyuk! Bukan je pandai dance malahan dia seorang yang super kelakar, super baik dan super mudah mentitiskan air mata. Alololooo comelnye.. HAHAHA. Walaupun dia suka pakai high heels dia tetap tampak hot dengan ketinggian sebenar. Ahh suke gile dancing dengan rapping dia. Eunhyuk, saranghae!



Then I tanya google, boleh tak kalau I nak orang yang dah dewasa tapi muka commmel macam kanak kanak? Lagi lagi bila smile. Nahhh masa itu lahh google kenalkan I dekat donghae, Auu dia memang comel. Bukan jeh pandai dance malahan malahan malahan.. aishh taktahu nak cakap apa, I suka lahh diaa :O Heee

Then then, I nak lelaki yang sebenarnya tak tuaa punn, tapi tua jugaklah tapi still muka awek muda gitchuu Hahaha. Then I click je search, terus keluar lelaki hensem nama leeteuk. OMG OMG memang ahh! Kategori boleh tahan tua, Haha tapi awek muda youuu.. Dia sangat bertanggungjawab plus plus dia boleh cakap malaay! Berikut I lampirkan video dia cakap "apa khabaaar" Hahahaha

video

Kesimpulannyaa I memang suke wohh sukee sangaaaat dengan dia orang dia orang semua yang google dah syorkan nihh, Auhh suka gila kot :D Hee


And then I tak tahu nak pilih mana satu, at last, I hamik jeh semua ini then tubuhkan satu kumpulan. Kumpulan calon calon suami I, Hahhh.. Then kumpulan 'calon calon suami' nih kalau diconvertkan nama kumpulan nih dalam english jadilah.. SUPER JUNIOR !


Soo begitulah sejarah super junior, macam mana I jumpa dia orang, then potensi dia orang, then macam mana I gabungkan dia orang.. Gitchuuu, Hahahaha..


So selaluu kalau dia orang kenalkan diri dia orang macam, 'Annyong haseyo, we are.. SUPER JUNIOR -OH HE YO!' tu tandanya dia orang bagi signal yang dia orang calon suami I, tak paham paham lagi ke? Haishhh

No comments: